New worldbeyblade.org — bug and issue reporting

(Dec. 11, 2018  9:01 PM)Angry Face Wrote: Are the "Next" and "Prev" buttons on the Latest Posts page taking anyone to the search page instead?

Oh, sorry I didn't realize when you first told me about this that it was on the Latest Posts page. It's happening for me too. Will look into it.
Shop is down.
(Dec. 20, 2018  6:10 PM)ks123 Wrote: Shop is down.

Fixed. Thanks! https://worldbeyblade.tictail.com/
Mobile Ui- cannot go to page 2 on recent posts. Search appears
(Dec. 21, 2018  1:56 AM)Adarsh Abhinav Wrote: Mobile Ui- cannot go to page 2 on recent posts. Search appears

Yup, this has been reported to us. We've tracked it and will try to have it fixed soon. Thanks!
https://worldbeyblade.org/search.php?page=2
Apparently the Link seems OK, but we know that latest post is ascending filtered no keyword search. Is the problem just in the link?

https://worldbeyblade.org/search.php?act...m=getdaily
This URL isn't small, maybe this is the error

It's just next page, Not When You use Numbers by clicking on Page number
Other option in report a Post is not Working properly
(Dec. 21, 2018  1:56 AM)Adarsh Abhinav Wrote: Mobile Ui- cannot go to page 2 on recent posts. Search appears

This is now fixed.
Some threads not marked readed
Are you sure you've read them...?
Yes. And mark this forum read also does not work.
Whenever I click on the “__ minutes ago” button below each link it doesn’t take me to the most recent post that I’m trying to access
(Dec. 28, 2018  5:30 PM)Dt20000 Wrote: Whenever I click on the “__ minutes ago” button below each link it doesn’t take me to the most recent post that I’m trying to access

It's been working for me, but perhaps the auto-scroll effect isn't working for you for some reason. What are you browsing on? Which browser and device?
(Dec. 28, 2018  9:44 PM)Kei Wrote:
(Dec. 28, 2018  5:30 PM)Dt20000 Wrote: Whenever I click on the “__ minutes ago” button below each link it doesn’t take me to the most recent post that I’m trying to access

It's been working for me, but perhaps the auto-scroll effect isn't working for you for some reason. What are you browsing on? Which browser and device?

I’m using an iPhone and Safari
My tournament flag in Upcoming Tournaments is wrong
(Jan. 08, 2019  3:54 PM)ks123 Wrote: My tournament flag in Upcoming Tournaments is wrong

Yes, we’ve noticed the bug and are looking into it. Hopefully we can get it fixed soon! Sorry about that.