BLADERS OF GREECE ASSEMBLE (ΣΤΙΣ ΣΒΟΥΡΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!)

Beyblade in Greece is dying if not already dead , but the new wave of GearSports and Beyblade X might be just what we need to revive it . ANSWER ME BROTHERS!!! LETS MAKE OUR OWN GREEK COMMUNITY FOR BEYBLADING , LETS NOT LET IT DIE , LETS ORGANISE EVENTS AND HAVE FUN TOGETHER , ALL OVER GREECE!!!
BELIEVE IN THE BLADERS SPIRIT . . .
Μολις ξεκινησα το beyblade x με το stadium pack, ενδιαφερομαι να δημιουργηθει μια ελληνικη κοινότητα.
(Sep. 06, 2024  12:25 PM)Corto Blade IX Wrote: Μολις ξεκινησα το beyblade x με το stadium pack, ενδιαφερομαι να δημιουργηθει μια ελληνικη κοινότητα.

Οκειιι χαιρομαι για αυτο ,θα παρει λιγο καιρο μεχρι να βρουμε και αλλα ατομα που να μπορουμε να βαλουμε , προς το παρον τυχαινει να εχεις μηπως discord για να δημιουργήσουμε εκει την κοινοτητα?
(Sep. 09, 2024  4:39 PM)Laitt_ Wrote:
(Sep. 06, 2024  12:25 PM)Corto Blade IX Wrote: Μολις ξεκινησα το beyblade x με το stadium pack, ενδιαφερομαι να δημιουργηθει μια ελληνικη κοινότητα.

Οκειιι χαιρομαι για αυτο ,θα παρει λιγο καιρο μεχρι να βρουμε και αλλα ατομα που να μπορουμε να βαλουμε , προς το παρον τυχαινει να εχεις μηπως discord για να δημιουργήσουμε εκει την κοινοτητα?

Εδω και χρονια υπαρχει ομαδα στο Facebook Greek Beybladers που καναμε παλια τουρνουα και απο αλλες γενιες. Μπορουμε να φτιαξουμε μελλοντικα και ενα discord να μαζευτουμε.
(Sep. 10, 2024  11:21 AM)PersonaPrime Wrote:
(Sep. 09, 2024  4:39 PM)Laitt_ Wrote: Οκειιι χαιρομαι για αυτο ,θα παρει λιγο καιρο μεχρι να βρουμε και αλλα ατομα που να μπορουμε να βαλουμε , προς το παρον τυχαινει να εχεις μηπως discord για να δημιουργήσουμε εκει την κοινοτητα?

Εδω και χρονια υπαρχει ομαδα στο Facebook Greek Beybladers που καναμε παλια τουρνουα και απο αλλες γενιες. Μπορουμε να φτιαξουμε μελλοντικα και ενα discord να μαζευτουμε.

Ναιι κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα για discord η ομάδα στο facebook είναι λίγο νεκρή απ όσο έχω δει , πλασ κάνεις δεν χρησιμοποιεί facebook πλέον , και το discord έχει περισσότερες χρήσεις
(Sep. 11, 2024  2:00 AM)Laitt_ Wrote:
(Sep. 10, 2024  11:21 AM)PersonaPrime Wrote: Εδω και χρονια υπαρχει ομαδα στο Facebook Greek Beybladers που καναμε παλια τουρνουα και απο αλλες γενιες. Μπορουμε να φτιαξουμε μελλοντικα και ενα discord να μαζευτουμε.

Ναιι κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα για discord η ομάδα στο facebook είναι λίγο νεκρή απ όσο έχω δει , πλασ κάνεις δεν χρησιμοποιεί facebook πλέον , και το discord έχει περισσότερες χρήσεις

Ναι, η ομαδα μας στο Facebook εχει νεκρωσει απο τον covid. Να ξερεις καναμε τουρνουα απο το 2010-2011 μεχρι και το 2019. Εχουμε και πολλα βιντεο στο Youtube απο τουρνουα που ειχαν γινει κτλπ. Εγω με εναν φιλο μου τα οργανωναμε τοσα χρονια στην Αθηνα. Τωρα μιλαω με τα παιδια και μπορει συντομα να ξανα αρχισουμε. Παντως αμα θες κανε με add στο discord ή αφησε μου το δικο σου να φτιαξω και εκει μια ομαδα σιγα σιγα. Το username μου και στο Discord ειναι personaprime
(Sep. 11, 2024  9:17 AM)PersonaPrime Wrote:
(Sep. 11, 2024  2:00 AM)Laitt_ Wrote: Ναιι κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα για discord η ομάδα στο facebook είναι λίγο νεκρή απ όσο έχω δει , πλασ κάνεις δεν χρησιμοποιεί facebook πλέον , και το discord έχει περισσότερες χρήσεις

Ναι, η ομαδα μας στο Facebook εχει νεκρωσει απο τον covid. Να ξερεις καναμε τουρνουα απο το 2010-2011 μεχρι και το 2019. Εχουμε και πολλα βιντεο στο Youtube απο τουρνουα που ειχαν γινει κτλπ. Εγω με εναν φιλο μου τα οργανωναμε τοσα χρονια στην Αθηνα. Τωρα μιλαω με τα παιδια και μπορει συντομα να ξανα αρχισουμε. Παντως αμα θες κανε με add στο discord ή αφησε μου το δικο σου να φτιαξω και εκει μια ομαδα σιγα σιγα. Το username μου και στο Discord ειναι personaprime

Okay πολυ ενδιαφερον , θα ηθελα να βοηθησω σε αυτο , εγω ειμαι απο Αλεξανδρουπολη γενικα αλλα θελω πολυ να φτιαξουμε ενα community στην Ελλαδα και να μιλαμε και να στελνουμε πραγματα που κανουμε , παιρνουμε , ή σκεφτομαστε εκει!!!